(null)

(null)


INGREDIENSER

Pulled pork
  • 1,2-1.5 kg benfri fläskkarré 
  • 2 flaskor BBQ-sås Smoky Hickory
  • 2 gula lökar
  • 1 hel vitlök
Tillbehör 
  • Tortillas
  • Tomater
  • Gurka
  • Sallad
  • Majskorn
  • Picklad rödlök

Picklad rödlök
  • Två skivade rödlökar
  • 1 dl vatten
  • 1/2 dl ättika
  • 1 dl socker
Häll socker, vatten och ättika i en kastrull. Koka upp och rör om tills sockret löst sig i vätskan. Lägg i rödlöken. Låt svalna. 

Guacamole 
  • 2 mogna avokados
  • 1-2 dl gräddfil/crème fraiche
  • Salt & svartpeppar
Mixa avokado, vitlök och gräddfil. Smaka av med salt & peppar 

TILLAGNING 
  • Sätt på ugnen på 125°C. 
  • Rensa fläskkarrén från "skräp". Lägg i en gryta. 
  • Skala löken, skär i klyftor. 
  • Skala vitlöken. 
  • Lägg all lök runt fläskkarrén i grytan. 
  • Häll över BBQ-såsen tills den täcker karrén. Häll ev lite vatten i så vätskan täcker köttet. 
  • Lägg på locket på grytan, ställ den på nedersta falsen i ugnen.
  • Låt stå i ugnen minst 3-4 timmar
  • Förbered den picklade rödlöken. 
  • Servera pulled pork i tortillabröd tillsammans med grönsaker, guacamole och picklad rödlök. 
HOPPAS DET SKA SMAKA!