(null)
Kan
(null)

INGREDIENSER 
  • 1 fläskytterfilé cirka 1 kg
  • Två äggvitor alt två hela ägg
  • 2-3 dl ströbröd
  • Smör
  • 1 tsk salt 
  • 1/2 tsk svartpeppar
Sås:
  • 15-20 g smör 
  • 1 msk mjöl
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl grädde av valfri sort 
  • Kinesisk soja
TILLAGNING 
  1. Vispa upp äggvita eller hela ägg i en grund skål. 
  2. Blanda ströbröd, salt & peppar i en annan grund skål/tallrik
  3. Skiva fläskytterfilé och banka den tunn. 
  4. Vänd filéerna i först äggvita, sedan ströbröd och kryddor
  5. Stek i smör på medelvärme, cirka 2 minuter på varje sida. 
  6. Koka potatis till att äta kokt, pressad eller som potatismos. Servera med valfria grönsaker!
HOPPAS DET SKA SMAKA!