
INGREDIENSER
- 3 msk olivolja
- Salt & svartpeppar
- 2 msk riven ingefära
- 2 msk tomatpuré
- 1 msk Garam Masala
- 1 tsk Gurkmeja
- 400 g krossade tomater
- 2 vitlöksklyftor
- 1 gul lök
- 450 g paneerost
- 150 g spenat
- 200 g tomater
- 1,5 dl vitt matlagningsvin
- 1/2 grönsaksbuljongtärning
- 1 dl vatten
- 2,5 dl grädde av valfri sort
TILLAGNING
- Skala och hacka gul lök och vitlök. Skiva tomaterna. Tärna osten.
- Riv den färska ingefäran och fräs den i olja tillsammans med löken och kryddorna.
- Tillsätt tomatpuré och fräs i 30 sekunder innan du häller på matlagningsvinet och låt puttra någon minut.
- Tillsätt krossade tomater, grädden och buljong och låt puttra i 10 minuter.
- Stek den tärnade osten i olja tills den fått lite färg.
- Tillsätt spenat och ost.
- Smaka av med kryddor.
- Servera med ris!
HOPPAS DET SKA SMAKA
Lät jättegott