(null)

INGREDIENSER 
  • 3 msk olivolja
  • Salt & svartpeppar 
  • 2 msk riven ingefära 
  • 2 msk tomatpuré 
  • 1 msk Garam Masala 
  • 1 tsk Gurkmeja 
  • 400 g krossade tomater 
  • 2 vitlöksklyftor 
  • 1 gul lök
  • 450 g paneerost
  • 150 g spenat
  • 200 g tomater
  • 1,5 dl vitt matlagningsvin
  • 1/2 grönsaksbuljongtärning 
  • 1 dl vatten
  • 2,5 dl grädde av valfri sort 
TILLAGNING 
  1. Skala och hacka gul lök och vitlök. Skiva tomaterna. Tärna osten. 
  2. Riv den färska ingefäran och fräs den i olja tillsammans med löken och kryddorna. 
  3. Tillsätt tomatpuré och fräs i 30 sekunder innan du häller på matlagningsvinet och låt puttra någon minut. 
  4. Tillsätt krossade tomater, grädden och buljong och låt puttra i 10 minuter. 
  5. Stek den tärnade osten i olja tills den fått lite färg. 
  6. Tillsätt spenat och ost. 
  7. Smaka av med kryddor. 
  8. Servera med ris!
HOPPAS DET SKA SMAKA