
INGREDIENSER
- 600 g fläskkarré
- 1/2 flaska grillolja/marinad allround
- 1/2 spetskål
- 3 stora morötter
- 1 liten rödlök
- 1 tsk olivolja
- 200 g philadelphiaost
- 1 dl majonnäs
- 1-2 tsk dijonsenap
- Salt & peppar
- Peka potatisgratäng
- Riven västerbottenost
TILLAGNING
- Blanda fläskkarré och olja/marinad i en skål eller plastpåse. Låt ligga medans du förbereder resten.
- Sätt ugnen på 200°C
- Strimla kål och morötter, skiva eller hacka rödlök.
- Blanda philadelphiaost, majonnäs, olivolja och dijonsenap i en skål.
- Blanda sedan med strimlad lök, kål och morötter. Krydda med salt och peppar
- Lägg potatisgratäng i en form och strö riven ost över.
- Sätt in i ugnen angiven tid på förpackningen, eller tills osten fått färg.
- Grilla fläskkarré först på hög värme för att få färg, sedan lägre värme för att bli genomgrillat, detta tar cirka 10-15 minuter beroende på grillvärmen!
- Tunnare kotletter kan med fördel läggas åt sidan, alternativt högre hyllan i grillen medans de tjockare kotletterna blir klara.
Servera kotletterna med potatisgratäng och coleslaw!
HOPPAS DET SKA SMAKA!