(null)

INGREDIENSER 
  • 600 g fläskkarré 
  • 1/2 flaska grillolja/marinad allround

  • 1/2 spetskål
  • 3 stora morötter 
  • 1 liten rödlök
  • 1 tsk olivolja 
  • 200 g philadelphiaost 
  • 1 dl majonnäs
  • 1-2 tsk dijonsenap 
  • Salt & peppar

  • Peka potatisgratäng 
  • Riven västerbottenost 
TILLAGNING 
  1. Blanda fläskkarré och olja/marinad i en skål eller plastpåse. Låt ligga medans du förbereder resten. 
  2. Sätt ugnen på 200°C
  3. Strimla kål och morötter, skiva eller hacka rödlök. 
  4. Blanda philadelphiaost, majonnäs, olivolja och dijonsenap i en skål. 
  5. Blanda sedan med strimlad lök, kål och morötter. Krydda med salt och peppar 
  6. Lägg potatisgratäng i en form och strö riven ost över. 
  7. Sätt in i ugnen angiven tid på förpackningen, eller tills osten fått färg. 
  8. Grilla fläskkarré först på hög värme för att få färg, sedan lägre värme för att bli genomgrillat, detta tar cirka 10-15 minuter beroende på grillvärmen!
  9. Tunnare kotletter kan med fördel läggas åt sidan, alternativt högre hyllan i grillen medans de tjockare kotletterna blir klara. 
Servera kotletterna med potatisgratäng och coleslaw!

HOPPAS DET SKA SMAKA!