INGREDIENSER, 6 portioner
- 500 g pasta (jag använde Pasta Mafalda Corta)
- 1 msk smör eller olja
- 500 g nötfärs
- 1/2 hackad rödlök
- 1/2 hackad gul lök
- 1-2 vitlöksklyftor
- 1 burk Barilla pastasås basilika
- 1 förp Kelda ostsås
- 2 dl riven ost
- Salt & peppar
TILLAGNING
- Sätt ugnen på 200°C
- Koka pastan.
- Stek nötfärs och lök i smör tills allt fått yta.
- Häll i Barilla tomatsås och låt puttra en stund. Häll i Kelda ostsås och rör om.
- Häll den kokta pastan i ugnsformen och sedan i med köttfärs- och ostsåsen.
- Strö över riven ost och gratinera i ugnen cirka 15 min eller tills osten fått fin färg!
HOPPAS DET SKA SMAKA!