(null)

INGREDIENSER, 6 portioner
  • 500 g pasta (jag använde Pasta Mafalda Corta)
  • 1 msk smör eller olja
  • 500 g nötfärs
  • 1/2 hackad rödlök
  • 1/2 hackad gul lök
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 burk Barilla pastasås basilika
  • 1 förp Kelda ostsås
  • 2 dl riven ost
  • Salt & peppar
TILLAGNING 
  1. Sätt ugnen på 200°C
  2. Koka pastan. 
  3. Stek nötfärs och lök i smör tills allt fått yta. 
  4. Häll i Barilla tomatsås och låt puttra en stund. Häll i Kelda ostsås och rör om. 
  5. Häll den kokta pastan i ugnsformen och sedan i med köttfärs- och ostsåsen. 
  6. Strö över riven ost och gratinera i ugnen cirka 15 min eller tills osten fått fin färg!
HOPPAS DET SKA SMAKA!