(null)

INGREDIENSER 6 portioner
  • 500 g tagliatelle
  • 700-900 g kycklingfilé 
  • 1 dl vetemjöl
  • 3 msk smör
  • 2 bananschalottenlök
  • 2 vitlöksklyftor 
  • 300 g färskost/cream cheese
  • 3 dl grädde 
  • 2 msk kycklingfond
  • Salt & peppar 
TILLAGNING
  1. Dela tjocka filéer på hälften. 
  2. Vänd filéerna i mjöl, salt & peppar. 
  3. Hacka schalottenlök och vitlök. Fräs i smör tills mjuknat. 
  4. Häll ner cream cheese, grädde och kycklingfond/buljongtärning. Låt bubbla en stund. 
  5. Stek kycklingen i smör och krydda extra vid behov. 
  6. Koka pasta och lägg den i en ugnsform. 
  7. Blanda ner såsen i pastan. 
  8. Servera pastan med de stekta kycklingfiléerna!

HOPPAS DET SKA SMAKA