(null)

INGREDIENSER, 4 portioner 
  • Laxfiléer eller laxkuber 400-500 g
  • 2 vitlöksklyftor 
  • 2 grillade paprikor (Förslagsvis Fontana)
  • 1/2 msk olja
  • 1 riven fiskbuljongtärning 
  • 1 tsk paprikapulver 
  • 3 dl matlagningsgrädde 
  • 2 dl vatten 
  • 1 msk vetemjöl eller maizena
  • Hackad gräslök
TILLAGNING 
  1. Hacka vitlök och paprika. Stek i olja. 
  2. Häll på grädde, fiskbuljongtärning, vatten och paprikapulver. 
  3. Red av med mjöl. 
  4. Lägg i laxbitar och låt puttra i 10 minuter på relativt låg värme. 
  5. Servera med kokt potatis, ris eller pasta med en god sallad!
HOPPAS DET SKA SMAKA