
INGREDIENSER
- 400 g kassler
- 1/2 burk strimlade soltorkade tomater
- 3 dl matlagningsgrädde
- 1-2 vitlöksklyftor
- 1 dl crème fraiche
- 2 msk tomatpuré
- 1 dl chilisås
- 1/2 tsk svartpeppar
- 70 g babyspenat
- 4 portioner ris
TILLAGNING
- Skär kasslern i små tärningar och lägg över i en stekpanna med de soltorkade tomaterna.
- Riv vitlök över och blanda ner tillsammans med grädde, crème fraiche, tomatpuré, chilisås och babyspenat.
- Smaka av med peppar.
HOPPAS DET SKA SMAKA!
Hej, testade detta idag. Jättegott hela familjen gjorde tummen upp. Tänkte bara säga att du glömt skriva när grädden ska i. Tänker om det dyker upp någon mindre erfaren kan det vara bra att det står:) tack för superhärliga recept tänkte testa minst ett i veckan. Har sån idetorka och är oftast stressad när jag kommer hem och alla är hungriga dina recept är snabba och för en rimlig peng! Tjo o tjim