(null)


INGREDIENSER 
  • 600-800 g kycklingfilé 
  • 2 röda paprikor
  • 2 gula lökar
  • 1-2 msk curry 
  • 1 msk paprikapulver 
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar 
  • 2-3 dl matlagningsgrädde 
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl vatten
  • 2 msk japansk soja 
  • 200 g wokgrönsaker (valfritt)
TILLAGNING 
  • Skär  och hacka lök och paprika i mindre bitar
  • Skär kycklingen i bitar
  • Stek paprika, lök och eventuella wokgrönsaker mjuka i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta. 
  • Värm upp smör i stekpannan och låt curryn fräsas en stund. 
  • Stek kycklingen i smör, curry, paprikapulver, salt och peppar. Häll över den i grytan. 
  • Häll i matlagningsgrädde, crème fraiche, vatten och japansk soja. Låt sjuda i 5-10 minuter. 
  • Smaka av med kryddorna. 
  • Servera med kokt ris. 
HOPPAS DET SKA SMAKA!