(null)


INGREDIENSER 
  • Cirka 800 g fläskytterfilé (eller kycklingfilé/vegetariskt alternativ)
  • Smör eller olja att steka i
  • 2 st morötter 
  • 1 purjolök (jag använder ofta fryst skivad purjolök!)
  • 1/2 dl chilisås
  • 1 tsk sambal oelek 
  • Cirka 1 dl Mango Chutney
  • 3 dl matlagningsgrädde 
  • 3 dl lätt crème fraiche 
  • 2 st pressade vitlöksklyftor 
  • 1 pkt bacon
  • Salt & peppar
TILLAGNING
  1. Skiva grönsakerna och fräs dem i olja eller smör. 
  2. Lägg i vitlöken, chilisås, mango chutney, sambal oelek, grädde och crème fraiche. Låt det småputtra en stund. 
  3. Skiva köttet i mindre bitar. Knaperstek bacon och lägg den sedan i grädden med grönsakerna. 
  4. Stek köttet, krydda med salt & peppar och lägg sedan köttet i grytan. Låt värmas upp och servera sedan med ris och ev sallad!
HOPPAS DET SKA SMAKA!

(null)