INGREDIENSER
  • 1 purjolök
  • 1 röd paprika
  • 3 vitlöksklyftor
  • 250 g champinjoner 
  • 2 msk tomatpuré 
  • 2 tsk curry
  • 3 msk smör
  • 2-3 dl crème fraiche 
  • 2 dl valfri grädde
  • 400 g räkor i lake
  • Salt & peppar 
  • Ev. cayennepeppar 
TILLAGNING:
  1. Strimla purjolök och röd paprika. Hacka vitlöksklyftor. 

  2. Smält smör/olja i en panna, fräs curry och tomatpuré i detta, lägg sedan ner purjo, champinjoner, vitlök och paprika.

  3. Fräs/bryn på rel låg värme tills purjon blir glansig. Tillsätt sedan crème fraiche och matgrädde.

  4. Tillsätt salt och cayennepeppar efter smak och behov. Låt detta puttra tills paprikan blir lite mjukare.

  5. Häll på slutet i skalade räkor. Dessa får inte koka, då blir det bara segt och tråkigt. Låt värmas upp i någon minut

  6. Servera med ris eller pasta!
HOPPAS DET SKA SMAKA!