INGREDIENSER
- 1 st fläskytterfilé
- 1 påse färsk tagliatelle
- 1 italiensk kryddblandning
- 1 dl grädde av valfri sort
- 1/2 msk maizena
- 1 msk smör
- 1/2 msk olivolja
- Parmesanost
TILLAGNING
- Sätt ugnen på 175°C
- Rensa fläskytterfilén, krydda med salt och peppar, och stek i smör runt om så den får en fin färg.
- Skär några snitt i fläskytterfilén och fyll dem med kryddblandningen.
- Rulla in köttet i aluminiumfolie och lägg i ugnsform i ugnen. Ta ut köttet när det nått en innertemperatur på 62°C. Låt vila.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Häll grädden i stekpannan som du stekte köttet i. Reda av med maizena.
- Häll i den kokta pastan i grädden och rör om. Smaka av med salt & peppar.
- Skär köttet i mindre munsbitar och blanda ner i pastan.
- Riv parmesan över pastan.
HOPPAS DET SKA SMAKA!