(null)

INGREDIENSER 
  • 1 st fläskytterfilé 
  • 1 påse färsk tagliatelle
  • italiensk kryddblandning
  • 1 dl grädde av valfri sort
  • 1/2 msk maizena
  • 1 msk smör
  • 1/2 msk olivolja
  • Parmesanost 
TILLAGNING 
  1. Sätt ugnen på 175°C
  2. Rensa fläskytterfilén, krydda med salt och peppar, och stek i smör runt om så den får en fin färg. 
  3. Skär några snitt i fläskytterfilén och fyll dem med kryddblandningen. 
  4. Rulla in köttet i aluminiumfolie och lägg i ugnsform i ugnen. Ta ut köttet när det nått en innertemperatur på 62°C. Låt vila. 
  5. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. 
  6. Häll grädden i stekpannan som du stekte köttet i. Reda av med maizena.
  7. Häll i den kokta pastan i grädden och rör om. Smaka av med salt & peppar. 
  8. Skär köttet i mindre munsbitar och blanda ner i pastan. 
  9. Riv parmesan över pastan. 
HOPPAS DET SKA SMAKA!