(null)

INGREDIENSER 
  • 1/2 rödlök
  • 1 stor schalottenlök 
  • 1 liter färska kantareller 
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 2 msk smör eller olja
  • 300 g strimlad lövbiff
  • 4 dl matgrädde av valfri sort 
  • Några droppar tryffelolja
  • 1/2 tsk chiliflakes 
  • Salt & svartpeppar 
TILLAGNING 
  1. Hacka lökarna fint. Stek i smör tills de mjuknat
  2. Hacka kantarellerna i mindre bitar och lägg ner i den smörstekta löken och stek tills svampen blivit mjuk och fått lite färg. 
  3. Häll lök och svamp i en gryta eller bara en tallrik. 
  4. Stek den strimlade lövbiffen snabbt så den får färg. Häll sedan över lök och svamp till lövbiffen och häll över grädde, tryffelolja och kryddor. 
  5. Låt puttra en stund medans du kokar pastan. 
  6. Servera med färsk timjan eller persilja!
HOPPAS DET SKA SMAKA