
INGREDIENSER
- 1/2 rödlök
- 1 stor schalottenlök
- 1 liter färska kantareller
- 2 vitlöksklyftor, rivna
- 2 msk smör eller olja
- 300 g strimlad lövbiff
- 4 dl matgrädde av valfri sort
- Några droppar tryffelolja
- 1/2 tsk chiliflakes
- Salt & svartpeppar
TILLAGNING
- Hacka lökarna fint. Stek i smör tills de mjuknat
- Hacka kantarellerna i mindre bitar och lägg ner i den smörstekta löken och stek tills svampen blivit mjuk och fått lite färg.
- Häll lök och svamp i en gryta eller bara en tallrik.
- Stek den strimlade lövbiffen snabbt så den får färg. Häll sedan över lök och svamp till lövbiffen och häll över grädde, tryffelolja och kryddor.
- Låt puttra en stund medans du kokar pastan.
- Servera med färsk timjan eller persilja!
HOPPAS DET SKA SMAKA