

INGREDIENSER
- 400 g kycklingfilé
Marinad:
- 2 msk Silver Swan soy sauce
- 1 msk olivolja
- 1 msk kycklingfond
- Santa Maria roasted garlic krydda
Foliepaket:
- 700 g färskpotatis
- 4 tomater
- 1 purjolök
- 1 msk olivolja
TILLAGNING
- Rör ihop ingredienserna till marinaden. Skär kycklingfiléerna i 2-3 delar beroende på storlek på filéerna.
- Lägg ner kycklingen i marinaden och låt stå tills du är redo att lägga dem på grillen.
- Koka färskpotatisen tills de nästan är genomkokta, cirka 12 minuter.
- Skiva potatisen och lägg på ett folieark.
- Skiva tomat och purjolök och lägg över potatisen.
- Ringla olja över och krydda med salt och peppar.
- Lägg foliepaketen på grillen.
- Grilla paketen och kycklingfiléerna på medelvärme (gasol, uppvärmd) i cirka 10 minuter, eller tills filéerna är genomgrillade utan att bli torra.
- Servera med bearnaisesås eller kall sås på crème fraiche, hackad vitlök och rivet citronskal.
HOPPAS DET SKA SMAKA!