(null)

(null)

INGREDIENSER 
  • 400 g kycklingfilé 
Marinad:
  • 2 msk Silver Swan soy sauce
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk kycklingfond
  • Santa Maria roasted garlic krydda
Foliepaket:
  • 700 g färskpotatis 
  • 4 tomater
  • 1 purjolök
  • 1 msk olivolja
TILLAGNING 
  1. Rör ihop ingredienserna till marinaden. Skär kycklingfiléerna i 2-3 delar beroende på storlek på filéerna. 
  2. Lägg ner kycklingen i marinaden och låt stå tills du är redo att lägga dem på grillen. 
  3. Koka färskpotatisen tills de nästan är genomkokta, cirka 12 minuter. 
  4. Skiva potatisen och lägg på ett folieark. 
  5. Skiva tomat och purjolök och lägg över potatisen. 
  6. Ringla olja över och krydda med salt och peppar. 
  7. Lägg foliepaketen på grillen. 
  8. Grilla paketen och kycklingfiléerna på medelvärme (gasol, uppvärmd) i cirka 10 minuter, eller tills filéerna är genomgrillade utan att bli torra. 
  9. Servera med bearnaisesås eller kall sås på crème fraiche, hackad vitlök och rivet citronskal. 

HOPPAS DET SKA SMAKA!