(null)

INGREDIENSER 
  • 500 g nöt- eller fläskfärs
  • 1 påse Mama Sitas kryddmix (bild längst ner)
  • 1/2 dl Silver Swan soy sauce (bild längst ner)
  • 1 förpackning vårrulleark (bild längst ner)
  • 4 rivna morötter 
  • 1/2 vitkålshuvud, strimlat
  • Glasnudlar 250 g, kokta 
  • Sesamolja (valfritt)
  • Vitvinsvinäger eller risvinäger (valfritt)
  • Sesamfrön (valfritt)
  • Kokt ris
  • Smashad gurka (recept)
  • Frityrolja
TILLAGNING
  1. Ta ut vårrullearken från frysen en stund innan, så de hinner tina. 
  2. Strimla morötter och vitkål. 
  3. Koka glasnudlarna. 
  4. Stek färsen med kryddmix och soja. 
  5. Rulla vårrullarna. Doppa fingrarna i vatten och pensla på arket på slutet, så du på det viset stänger vårrullen. 
  6. Fritera i 3-5 minuter eller tills vårrullarna fått fin färg. 
  7. Servera med ris, soja och smashad gurka!
Ps. Jag blandar den soja jag ska doppa vårrullarna i med några droppar risvinäger/vitvinsvinäger och några droppar sesamolja och strör i några nypor sesamfrön!

(null)
(null)
(null)