(null)


INGREDIENSER, 4 portioner
  • 500 g lax
  • 1-2 msk olivolja
  • Salt och svartpeppar 
  • Färsk Basilika, Rosmarin, Timjan och Oregano
  • Potatis
Feta- och yoghurtsås
  • 1 pkt fetaost
  • 2 dl grekisk yoghurt
  • Salt
  • Svartpeppar 
  • Italiensk salladskrydda
  • Färska örter
TILLAGNING 
  1. Lägg laxfiléerna i folie. Häll över olja och kryddor. 
  2. Skala potatis och sätt på kokning. 
  3. Mosa fetaost och blanda med grekisk yoghurt och kryddor. 
  4. Grilla laxknyten i ugn eller på grill tills nästan genomstekt, cirka 15 minuter. Stäng av värmen och låt stå 4-5 min, så blir laxen helt klar utan att bli torr. 
  5. Servera laxen med potatis och fetasåsen!
HOPPAS DET SKA SMAKA