(null)

INGREDIENSER, 4-6 portioner 
  • 600 g torskfilé/kolja
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 5 dl panko ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk vitpeppar
  • 2 ägg
  • Pommes
Remouladsås 
  • 3 msk hackad saltgurka
  • 1 dl majonnäs
  • 2 dl crème fraiche 
  • 1 tsk dijonsenap 
  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 2 krm gurkmeja
  • 1 krm curry
TILLAGNING 
  1. Tina fisken, skär den i mindre bitar. Låt rinna av. 
  2. Vänd fiskbitarna i först kryddorna och mjölet (tillsammans), sedan ägg och till sist panko. 
  3. Värm oljan i fritösen till 175-180°C och fritera cirka 3 minuter eller tills fisken blir gyllenbrun. 
  4. Likadant med pommes! 
  5. Servera fisken med pommes och härligt krämig remouladsås!

HOPPAS DET SKA SMAKA!