(null)

INGREDIENSER, 4 portioner 
  • 500 g kycklingfilé 
  • 1 gul lök
  • 1-2 vitlöksklyftor 
  • 2-3 msk färsk hackad ingefära 
  • 1 röd paprika 
  • 1 knippe salladslök
  • 1/2 burk vattenkastanjer 
  • 2 msk sweet chili sås 
  • 1 burk kokosmjölk 
  • 2 msk kycklingfond
  • 1-2 tsk röd currypasta 
  • Salt & svartpeppar 
  • 1 limefrukt
TILLAGNING 
  1. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan.
  2. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter.
  3. Lägg tillbaka kycklingen och tillsätt fond, kokosmjölk, currypasta och chilisås.
  4. Låt allt koka sakta i ca 20 minuter tills kycklingen är genomkokt.
  5. Smaka av med salt, peppar, lime och fond.
  6. Servera grytan tillsammans med nykokt ris.