(null)

Ingredienser:
  • ~ 800 g kycklingfilé 
  • 4-5 dl matlagningsgrädde 
  • 1 gul lök 
  • 2 vitlöksklyftor 
  • Soltorkade tomater 
  • Kycklingfond/Kycklingbuljong
  • Pastarör
  • Riven parmesan
  • Färsk basilika 
  • Salt & peppar
TILLAGNING 
  1. Stek lök och vitlök i gryta
  2. Stek upp kyckling i separat stekpanna, häll sedan över i grytan. 
  3. Häll på grädde, kycklingfond, soltorkade tomater samt kryddor. 
  4. Koka pastan al dente. 
  5. När pastan är klar, häll i två dl av pastavattnet i såsen. Blanda ner i grytan med kycklingen. 
  6. Strimla ner färsk basilika i pastasåsen. 
  7. Häll ner cirka 1 dl riven parmesan. 
  8. Krydda med salt & svartpeppar samt mer parmesan om så önskas. Dekorera med färskbasilika. 

Hoppas det ska smaka!