(null)

INGREDIENSER 
  • 500 g nötfärs
  • 2 stjälkar selleri
  • 1 gul lök
  • 200 g champinjoner 
  • 2-3 morötter
  • 150 g sidfläsk 
  • 1 dl tomatpuré 
  • 2 msk kalvfond
  • 250 ml rött vin/matlagningsvin
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar 
  • 3 dl riven parmesan 
  • 500 g gnocchi (Nonna Elide)
  • Färsk basilika (om man har hemma)
TILLAGNING 
  1. Stek färsen i grövre bitar i olja i en gryta under omrörning några min.
  2. Tillsätt champinjoner, sidfläsk, tomatpuré, selleri, morot och lök. Stek ytterligare några min.
  3. Häll på vin, fond, salt och peppar och låt koka på medelvärme ca 10 min. Vänd i 2 dl riven parmesan och smaka av med salt och peppar.
  4. Stek gnocchin i smör några min. Servera ragun med gnocchi, resten av parmesanen och basilika.
HOPPAS DET SKA SMAKA!