
INGREDIENSER, 4 portioner
- 300g kassler i skivor
- 300 g champinjoner
- 2,5 dl Flora 4% grädde
- 3 dl mjölk
- 1 msk mjöl
- 20 g smör eller 1 msk rapsolja
- 1 tsk kinesisk soja
- Salt & peppar
- 8-10 potatisar
TILLAGNING
- Skala och koka potatisen i saltat vatten.
- Skiva kassler och lägg i en ugnsform.
- Sätt ugnen på 175°C och ställ in kasslern. Låt värmas upp cirka 10-15 minuter.
- Skiva champinjonerna.
- Fräs champinjonerna i smör/olja och sikta sedan över mjöl och fyll på med grädde/mjölk. Låt bubbla under omrörning tills stuvningen tjocknat.
- Krydda med salt, peppar och soja.
- Häll stuvningen över kasslerskivorna.
- Servera kassler och stuvning med kokt potatis.
HOPPAS DET SKA SMAKA! 🧡