(null)

INGREDIENSER, 4 portioner 
  • 300g kassler i skivor
  • 300 g champinjoner 
  • 2,5 dl Flora 4% grädde
  • 3 dl mjölk
  • 1 msk mjöl
  • 20 g smör eller 1 msk rapsolja 
  • 1 tsk kinesisk soja 
  • Salt & peppar 
  • 8-10 potatisar
TILLAGNING 
  1. Skala och koka potatisen i saltat vatten. 
  2. Skiva kassler och lägg i en ugnsform. 
  3. Sätt ugnen på 175°C och ställ in kasslern. Låt värmas upp cirka 10-15 minuter. 
  4. Skiva champinjonerna. 
  5. Fräs champinjonerna i smör/olja och sikta sedan över mjöl och fyll på med grädde/mjölk. Låt bubbla under omrörning tills stuvningen tjocknat. 
  6. Krydda med salt, peppar och soja. 
  7. Häll stuvningen över kasslerskivorna. 
  8. Servera kassler och stuvning med kokt potatis. 
HOPPAS DET SKA SMAKA! 🧡