(null)

(null)

INGREDIENSER, 4-6 portioner
  • Nötfärs, 800 g
  • Halloumi, 400 g
  • Salt & peppar
  • 4-5 potatisar
  • 3-4 morötter
  • 1 stor eller 2 små majrova
  • Olivolja
  • Santa Maria kryddkvarn Roasted Garlic & Pepper
TILLAGNING 
  1. Skala och skär upp rotsakerna i mindre bitar, häll ut på form, ringla över olivolja och krydda med salt, peppar och Santa Maria kryddkvarn Roasted Garlic. 
  2. Sätt ugnen på 200°C
  3. Rosta rotsakerna i ugn cirka 30 minuter, rör om och känn på dem så de mjuknat. 
  4. Riv halloumi och blanda med färsen. Krydda med salt och peppar. Stek en liten klump av färsblandningen i smör/olja och smaka av. Krydda ev mer. 
  5. Gör biffar av färssmeten och stek på 2-3 minuter på varje sida innan du lägger ner dem i en ugnsfast form.
  6. Ställ in biffarna (om de inte hunnit bli genomstekta) i botten av ugnen de sista minuterna. 
  7. Servera med någon god sås och ev någon mer grönsak!
HOPPAS DET SKA SMAKA