(null)

INGREDIENSER 
  • 200 g vedrökt pancetta från Boncena
  • 1,5 liter kantareller
  • 25 g smör
  • 1 gul lök
  • 3 dl grädde av valfri sort och fetthalt
  • 1 msk maizena
  • 0,5-1 msk kantarellfond
  • 50 g hyvlad parmesan
  • Spagetti eller annan valfri pasta
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar 
TILLAGNING 
  1. Skär pancetta i mindre bitar. 
  2. Hacka gul lök. 
  3. Koka pastan. 
  4. Dela de största kantarellerna så alla bitar är ungefär lika stora. Förväll dem i stekpanna. När vätskan är ur svampen, häll bort vätskan och klicka i smör och stek kantarellerna tillsammans med den hackade löken. 
  5. Häll i pancettan och stek en stund till. 
  6. Häll över grädde och fond, låt bubbla en stund. 
  7. Red av med maizena och smaka av med salt & generöst med nymalen svartpeppar. 
  8. Hyvla parmesan över serverad portion!
HOPPAS DET SKA SMAKA