(null)

INGREDIENSER 
  • 1,5 dl   lemon curd
  • 6 dl  vispgrädde
  • 1   passionsfrukt
  • 2 dl  blåbärssylt
  • 1   förp färdiga tårtbottnar 
  • 1 färdig marängbotten (eller egen)
  • Chokladägg/mandelägg
  • Färsk citronmeliss 
BAKNING
  1. Vispa grädde. Blanda ner lemon curd och passionsfrukt. 
  2. Bred blåbärssylt på den nedre tårtbottnen, sedan grädde. Upprepa på de två andra bottnarna. 
  3. Lägg marängbotten uppe på och smeta ut det sista av grädden på marängen. Dekorera med ägg (eller annan deko) och citronmeliss. 
  4. Låt gärna tårtan stå kallt några timmar innan servering, så den hinner gotta till sig 🩵🩷🩵
HOPPAS DET SKA SMAKA